Facebook - Annoncering der skaber omsætning og afkast. Skip to content

Få hjælp til
Annoncering på META & GOOGLE, der skaber omsætning og afkast

Facebook

Facebook er den største og mest brugte sociale medie-platform i Danmark og er en glimrende måde at nå ud til både eksisterende og nye potentielle kunder. 

Vi tilbyder rådgivning og udførsel af flere forskellige slags målrettet Facebook-annoncering, for både B2C- og B2B-virksomheder. 

Instagram

 Instagram er en fantastisk verden af billeder og video, hvor man kan opnå stor synlighed ved hjælp af de rette hashtags.

Er dit produkt fotogent, så er instagram et “must have” da mennesker er langt mere modtagelige over for visuelle inputs, frem for en kedelig slagstekst.

Hvordan gør vi?

 Første trin er, at vi sammen gennemgår og analyserer din nuværende situation annoncering. Det gør vi for at danne os et overblik over hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer optimalt.

På andet trin taler vi om dit mål med annoncering – for uden et mål har vi intet at sigte efter.  Når målet er på plads skal vi have klargjort en strategi for din virksomhed. Her kigger vi på emner som målgruppe, branche, kundetyper og potentialet.

 På tredje trin er strategien lagt og vi er klar til at eksekvere. Alt efter hvordan strategien lyder, så starter vi på det grafiske, video og opsætningen af de første kampagner.

fjerde trin handler om vedligeholdelse og optimering. Når annoncerne kører, så står vi nemlig for at vedligeholde og optimere kampagnerne. Her kigger vi på alle de data, der kommer ind, og analyserer, hvad der fungerer godt og hvad der skal optimeres.

Facebook & Instagram rummer uendelige muligheder for salg og synlighed online

Lad os hjælpe dig i gang allerede i dag. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Grafisk Design

Vi hjælper dig med dine grafiske opgaver.

STARTUP

Effektiv marketing til jeres behov.

Drone

Fang de smukke øjeblikke fra en helt ny vinkel.

Video

Vi producerer video til alle digitale platforme.

Request for Fly

Play Video