Event og Arrangement - Komplet skræddersyet løsning. Skip to content

EVENT/ARRANGEMENT

FOREVIGE MINDERNE

Vi tilbyder en komplet skræddersyet løsning til dit arrangement – om du skal afholde rund fødselsdag eller bryllup, så hjælper vi med at forevige minderne.

Planlægning & ønsker

Vi er med hele vejen fra planlægningen af arrangementet, hvor vi i fælleskab snakker om dine ønsker og derefter sammensætter den rette løsning til dig. 

Ønsker du at forevige dit minde med gæstebilleder, droneskud eller en komplet stemningsvideo, hvor vi står for klippearbejde, farvejustering og valg af det rigtige musik/lydeffekter?

Uanset arrangement, så sammensætter vi en skræddersyet løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Hvordan gør vi?

 Første trin er, at vi sammen gennemgår og analyserer din nuværende situation annoncering. Det gør vi for at danne os et overblik over hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer optimalt.

På andet trin taler vi om dit mål med annoncering – for uden et mål har vi intet at sigte efter.  Når målet er på plads skal vi have klargjort en strategi for din virksomhed. Her kigger vi på emner som målgruppe, branche, kundetyper og potentialet.

 På tredje trin er strategien lagt og vi er klar til at eksekvere. Alt efter hvordan strategien lyder, så starter vi på det grafiske, video og opsætningen af de første kampagner.

fjerde trin handler om vedligeholdelse og optimering. Når annoncerne kører, så står vi nemlig for at vedligeholde og optimere kampagnerne. Her kigger vi på alle de data, der kommer ind, og analyserer, hvad der fungerer godt og hvad der skal optimeres.

Vi kan levere de rå videoklip til dig eller vi kan stå for klippearbejde, farvejustering og valg af det rigtige musik/lydeffekter, så du står med en komplet video i lige det format du ønsker.

Play Video

VI FANGER DE SMUKKE ØJEBLIKKE

Request for Fly

Play Video