Services | Skip to content

Medie Service
Forlæng minderne med gode billeder og en unik video

Fotografi

Portrætfotos af nye medarbejdere? Stemningsbilleder til dit arrangement eller måske nye produktbilleder til hjemmesiden? Uanset opgaven, så hjælper vi dig trygt og sikkert i mål.

Vi kan hjælpe med hele processen, fra udviklingen af et overordnet tema til redigering af billeder. Eller vi kan levere de rå billeder og lade din marketingafdeling løfte dem til nye højder – det er op til dig.

Drone

Fang de smukke øjeblikke fra en helt ny vinkel – om det er et arrangement, bygning eller et andet større areal, så er et dronebillede/video det rette valg. 

Ønsker du at forevige et minde eller indrage et unikt perspektiv til dit salgsmateriale, så er vi klar til at imødekomme dine ønsker og behov. 

Video

Vi producerer video til alle digitale platforme – om det er nye produktvideoer til hjemmesiden eller en virksomhedspræsentation til sociale medier, så er vi med lige fra idéudvikling til videoen går i luften for første gang. 

Ønsker du en stemningsvideo til din fødselsdag eller kommende bryllup, så står vi klar til at fange de mindeværdige øjeblikke. 

Vi kan levere de rå videoklip til dig eller vi kan stå for klippearbejde, farvejustering og valg af det rigtige musik/lydeffekter, så du står med en komplet video i lige det format du ønsker.

Lad os hjælpe dig i gang allerede i dag. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vamdrup Video

Play Video

VAMDRUP LYSFEST 2023

Play Video

VAMDRUP LYSFEST 2022

Play Video

LILLEVILLA PUULA

Play Video

LILLEVILLA I REE PARK

LILLEVILLA VUOKSI

Grafisk Design

Vi hjælper dig med dine grafiske opgaver.

STARTUP

Effektiv marketing til jeres behov.

Annoncering

Annoncering på META & GOOGLE, der skaber omsætning og afkast

Web design

Vi designer din nye hjemmeside så den er brugervenlig, responsive og moderne.

Vi står klar til at imødekomme dine ønsker og behov

Request for Fly

Play Video